Tonik Hati (Liver Tonic) Al-Jabbar

Tuesday, June 9, 2009

SUTRA BLENDED ESSENTIAL OIL

SENSUAL BLENDED ESSENTIAL OIL


Sutra Sensual blended essential oil adalah campuran aroma terapi yang direka khas untuk menciptakan, membangkitkan rasa ghairah. Ianya mengandung minyak untuk meningkatkan nafsu yang amat menenangkan, menggoda lalu membangkitkan rasa ghairah untuk lelaki dan wanita.

CARA PENGGUNAAN:

Mandian:
Berendam di dalam tab mandi,

Urutan:
Teknik urutan pada bahagian badan yang terasa letih, sengal-sengan dan lesu. Cuma campurkan 5 titik minyak sensual blended essential oils dengan 5 ml carrier oil (lazimnya grapeseed, minyak bunga matahari) dan urut pada bahagian yang dingini.

Bilik:
Penggunaan diffuser


ROMANCE BLENDED ESSENTIAL OILSutra Romance blended essential oil adalah campuran aroma terapi yang direka khas dengan haruman yang lembut, bauan menggoda untuk para pecinta. Mengandungi bahan untuk meningkatkan nafsu yang amat berguna untuk lelaki dan wanita. Pelbagaikan cara penggunaannya sama ada dengan berendam di dalam tab mandi, urutan ataupun penyejatan aroma di dalam bilik menggunakan diffuser. Ia mencipta rasa kegembiraan dan campuran hebat ini membantu menghilangkan tekanan dan stress. Ia amat menenangkan dan sangat baik untuk meningkatkan mood.

CARA PENGGUNAAN:

Urutan:
Cuma campurkan 5 titik minyak romance blended essential oils dengan 5 ml carrier oil (lazimnya grapeseed, minyak bunga matahari) dan urut pada bahagian yang dingini.


ENERGIZING BLENDED ESSENTIAL OIL


Sutra Energizing blended essential oil merupakan campuran aroma terapi yang direka khas untuk mengurangkan kerisauan dan tekanan, membantu mengatasi mental yang letih dan masalah geletar. Ia membantu menenangkan dan memberi kedamaian kepada tubuh yang letih, merangsang sistem imun dan mengaktifkan minda dan badan. Kesan panas dari minyak ini akan meningkatkan perjanan darah yang lembab.

CARA PENGGUNAAN:

Mandian:
Cuma berendam di dalam tab mandi selama 10-15 minit dengan maksimum 8 titik minyak energizing blended oil.

Urutan:
Cara urutan dengan menggunakan minyak ini akan membantu melancarkan perjalanan darah. Cuma campurkan 5 titik minyak energizing dengan 5 ml carrier oil (lazimnya grapeseed, minyak bunga matahari) dan urut pada bahagian yang dingini.


SLEEP WELL BLENDED ESSENTIAL OIL


Sutra Sleep Well blended essential oil adalah campuran aroma terapi yang direka khas untuk mengurangkan rasa kerisauan sambil menenangkan tubuh dan minda. Bauannya akan membuatkan anda tenang dan memberi anda tidur yang lena, membuang jauh emosi dan fizikal yang stress.

CARA PENGGUNAAN:

Mandian:
Anda boleh menggunakannya semasa mandi sama ada berendam ataupun mandian biasa. Campurkan maksimum 8 titik sleep well blended essential oil dan berendam selama 10-15minit di dalam tab mandi.

Bilik:
Anda juga boleh menggunakannya sebagai spray bilik dengan cara masukkan 4 titik sleep well blended essential oil di dalam satu cawan air suam. Kemudian, sembur bilik seperti biasa. Bauannya pasti akan membuatkan anda terlelap dengan lebih cepat. Anda juga boleh masukkan air panas didalam bekas dan tambah 1-9 titik minyak sleep well blended essential oil. Tutup pintu dan tingkap dan biarkan aroma selama 5 minit di dalam bilik anda. Juga boleh menggunakan diffuser dengan tambahkan 1-6 titik minyak sleep well blended essential oils. Nyalakan lilin untuk memanaskan air dan nikmati bauan yang tersejat di dalam bilik anda.


REVITALIZING BLENDED ESSENTIAL OIL


Sutra Revitalizing blended essential oil merupakan campuran aroma terapi yang direka khas untuk meningkatkan semangat, mengimbangi sistem dan dan membersihkan jiwa. Sangat disarankan untuk sesiapa yang mempunyai masalah emosi dan mampu menguatkan semangat anda.

CARA PENGGUNAAN:

Mandian:
Cuma berendam di dalam tab mandi selama 10-15 minit dengan maksimum 8 titik minyak revitalizing blended essential oil.

Bilik:
Juga boleh di letakkan di dalam bekas dengan meletakkan revitalizing blended essential oils di dalam bekas diffuser dan biarkan baunya di dalam bilik ataupun letakkan 1-9 titik revitalizing blended essential oil di dalam bekas yang ada air panas. Tutup pintu dan tingkap dan biarkan aroma selama 5 minit di dalam bilik anda.


CALMING BLENDED ESSENTIAL OILSutra Calming blended essential oil dicipta khas untuk memberi aroma citrus yang hebat untuk meningkatkan daya badan, memberi ketenangan dengan menghapuskan kesedihan. Minyak calming blended essential oils amat disarankan untuk sesiapa yang inginkan ketenangan dan menghilangkan tekanan.

CARA PENGGUNAAN:

Mandian:
Cuma berendam di dalam tab mandi selama 10-15 minit dengan maksimum 8 titik minyak energizing blended oil.

Bilik:
Juga boleh di letakkan di dalam bekas dengan meletakkan calming blended essential oils di dalam bekas diffuser dan biarkan baunya di dalam bilik ataupun letakkan 1-9 titik calming blended essential oil di dalam bekas yang ada air panas. Tutup pintu dan tingkap dan biarkan aroma selama 5 minit di dalam bilik anda.

Sekiranya anda berminat hubungi saya :
CIK ANN 017-3058353 / 013-6002842
Email: aromasutra@yahoo.com

No comments:

Post a Comment